Roxanna Muse 5. Sınıf Kırmızı Çaylak
| Konu: Roxanna Muse C.tesi Şub. 05, 2011 7:33 am | |
| Ad Soyad : Roxanna Muse Karakter Özellikleri : Henüz bilmiyorum Fiziksel Özellikler : Hayden Panettiere Mavi / Kırmızı : Kırmızı
- Kısa Oldu Ama RPlerim Zaten Biliniyor...:
"Iyyyy.... Bütün hepsini ben mi yıkayacağım. Ama haksızlık bu. "
SöylenmekteydiValériâ. Dünyada da temizlikten hiç zevk almayan kız, bu âlemde bulaşıkları yıkadığına inanmak bile istemiyordu. Ama gerçek buydu işte. Mutfaktaydı ve tek başına, yaklaşık on iki tapınağa ait dağları andıran bulaşıkları yıkamakla boğuşuyordu.
" Nefret ediyorum... Nefret, nefret, nefrettttt..... "
Bir yandan söyleniyor; bir yandan da bulaşıkları bitirmeye çalışıyordu. Tabi bir de kırmamaya çalışmak zorundaydı kız. Kırdığı takdirde Tanrıça Melenya'dan azar işitmemesi işten bile değildi ne de olsa. İşin en kötü yanı neydi ona göre bilmek ister misiniz? Hadesin kızıydı o. Ve Hadesin kızına bulaşık yıkamak hiç ama hiç yakışmıyordu. Kendisini rezil olmuş gibi hissettiği için bir sonraki denetlemeden önce tapınağını temizleyeceğinden emindi. Tapınağı temizlerlerse eğer; bir daha bulaşık cezasına kalmazlardı. Bu düşünceyle biraz olsun rahatladı ve bir anlık düşüncenin sonucunda sinsice gülümsedi ve ellerini hafifçe şıklattı. Şıklamanın hemen ardından kapıdan üç tane iskelet girdiğinde sırıttı kendi kendine ve emirlerini yağdırdı hemen.
" Sen bulaşıkları yıka. Sen bulaşıkları durula. Sen de yerleştir. "
İskeletler hızlı bir şekilde bulaşıkları yıkamaya başladığında kız bir sandalyeye oturdu ve onları izlemeye başladı. Babasının ölüleri yönetme özelliği olmasından dolayı oldukça hoşnut durumdaydı. Bir süre sonra bulaşıkların bitmesiyle tekrar ellerini şıklattı ve iskeletlerin gitmesini sağladı. Ardından da cezayı bitirmenin verdiği rahatlık ve mutlulukla mutfağı terketti.
| |
|
Amâryllis O'Hara Admin | Mavi Yüksek Rahibe | Aydınlık Ölümsüzü | V. Sosyolojisi Profesörü
| Konu: Geri: Roxanna Muse C.tesi Şub. 05, 2011 7:51 am | |
| V. Sınıf Kırmızı Çaylak
Uğurlar olsun çaylağım! | |
|